1st-year-student

Κ. Άγας

Κ. Άγας

Αντιπλοίαρχος (Μ) Π.Ν.,

Η εμπειρία μου από το Βαβέλ είναι εξαιρετική. Ξεκίνησα σαν μαθητής και με εντυπωσίασε το ενδιαφέρον όλων για την πρόοδο μου αλλά και τον άνθρωπο που κάθεται στο θρανίο. Φυσικά όταν η κόρη μου ζήτησε να μάθει γερμανικά μόνο το όνομα Βαβέλ ήρθε στο μυαλό μου και η συνεργασία μας, εδώ και 5 χρόνια, είναι αρμονική, ακριβώς όπως το περίμενα.
Υπήρξα κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας, γιατί περί οικογένειας πρόκειται, δυστυχώς για ένα μόνο χρόνο, μια και λόγοι επαγγελματικοί δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω αυτό που είχα ξεκινήσει. Αυτό όμως που μπορώ να καταθέσω είναι ότι σε αυτή την οικογένεια, αισθάνεσαι μέλος της αμέσως και η προσοχή που δίνουν σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία είναι παραπάνω από επαγγελματική, γι’ αυτό και ο χαρακτηρισμός "οικογένεια". Ποιος ξέρει, μπορεί να τα ξαναπούμε από τα θρανία σε κάποια άλλη εξερεύνησή μου στον κόσμο της εκμάθησης ξένων γλωσσών. Είμαι σίγουρος ότι η συνέχειά σας θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπετε ο επαγγελματισμός και η όρεξη για δουλειά δεν κρύβονται, ίσα ίσα εκτιμιούνται περισσότερο απ' όσο πιστεύετε.
Παναγιώτης Μποβιάτσης

Παναγιώτης Μποβιάτσης

Υπευθ. Πωλήσεων Τουριστικού Γραφείου,

Κουφογεώργος Δημήτρης

Κουφογεώργος Δημήτρης

Πολ. Μηχανικός,

Βαβελ: Κάτι παραπάνω από ένα κοινό φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα παρακολουθώντας την δεκαπεντάχρονη σχεδόν πορεία και των δυο αγοριών μου στη Βαβελ. Δεν θα σταθώ στην πετυχημένη εκμάθηση των ξένων γλωσσών και στην απόκτηση με υψηλές βαθμολογίες όλων των διπλωμάτων που κατέχουν. Θα σταθώ στην αμέριστη βοήθεια που πήραν στο να γίνουν πολίτες του κόσμου και στο να κλείσουν τα μάτια τους σε φαινόμενα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας που είχαν αρχίσει να διαφαίνονται από εκείνα τα χρόνια στην κοινωνία μας και ειδικά στη γειτονιά μας. Είναι πράγματι άξιες συγχαρητήριων οι προσπάθειες των διδασκόντων και της Διεύθυνσης στο τομέα του πολιτισμού και στο να μην "παράγουν " απλά και ξερά μια γνώση αλλά στο να την επεκτείνουν και να την συνδυάζουν με πολλές δραστηριότητες όπως θέατρο , μαγειρική , καλλιτεχνικές βραδιές , ταξίδια κ.λπ. Είχα την αίσθηση ότι όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά μου συμμετείχαν σε ένα " πολυπολιτισμικό καλλιτεχνικό εργαστήρι" από οπού θα έβγαιναν ασφαλώς με την απαραίτητη γλωσσομάθεια αλλά πολύ περισσότερο με την αίσθηση ότι πάνω από όλα είναι πολίτες του κόσμου . Ήταν πράγματι μια τέλεια επιλογή, η επιλογή της "Βαβελ" και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και δημόσια ολόκληρο το Διδακτικό προσωπικό καθώς και την Διεύθυνση της Σχολής για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια. Keep walking Vavel.....
Μια νύχτα ήρθα εδώ
με λεξιλόγιο φτωχό
με τονισμό προσποιητό

Να φωνάξω ένα γιατρό
να πλυθεί το μυαλό
με σαπούνι ελληνικό

Θορυβούσα το βήτα
πυγμαχούσα το ζήτα
πολεμούσα το θήτα

Φτιάξατε ένα νου σωστό
πρέπει να πω ευχαριστώ
στης Βαβελ το προσωπικό

Με υπομονή, επιμονή και γνώση με οδηγήσατε στον ελληνικό κόσμο.
Torbjoern Svensson

Torbjoern Svensson

Μαθητής από τη Σουηδία,

Παγουλάτου Άντζυ

Παγουλάτου Άντζυ

Φοιτήτρια,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Βαβέλ» είναι ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον με εξαίρετους και ικανούς δασκάλους που το απαρτίζουν. Το μάθημα είναι διαδραστικό και εποικοδομητικό, ενώ η συνεργασία και η συνεννόηση- για οποιοδήποτε θέμα- με τη διεύθυνση, την γραμματεία και τους καθηγητές είναι άψογη. Επίσης, από το ετήσιο πρόγραμμα του φροντιστηρίου δε λείπουν οι εκδηλώσεις και οργάνωση ομαδικών εξορμήσεων με εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Η προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις είναι άρτια και ολοκληρωμένη. Η συνολική μου εμπειρία ως μαθήτρια στη Βαβέλ είναι απολύτως θετική και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να ξαναβρεθώ στο ίδιο περιβάλλον μετά από κάποια χρόνια όταν χρειάστηκα το Proficiency.

Είπαν...

Πίνακας Ανακοινώσεων

Είπαν για μας...

Στοιχεία Επικοινωνίας

home     βαβελ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Υμηττού & Τιμοθέου 13, Παγκράτι
Τ.K. 116 33
contact     210 75.11.099
print     210 75.11.099
email     vaveledu@otenet.gr
Κύλιση στην Αρχή